Deset tipů, jak poznat, že se tvá přítelkyně už chce vdávat

V určitou dobu ve vztahu přijde fáze, kdy už žena či dívka ví, že kdyby přišla osudová otázka, tak by již odpověděla "ano". A spousta žen a dívek dokonce vycítí, když přijde fáze, kdy na tuto otázku v brzké době odpovídat opravdu chtějí. A leze jim to na mozek, doslova. Jak poznat, že právě tvoje přítelkyně už tu otázku JAKOŽE FAKT očekává?



1. Nechává volně po bytě povalovat své prstýnky.

Dokonce i když žádné nenosí - i tak se najednou vynořují na povrch prsteny, které doposud byly zahrabány někde v útrobách skříně a které dostala kdysi dávno od babičky. A nebo je to naopak - dokonce i prsteny, které nikdy nesundává z ruky, dokonce ani když jde do bazénu, najednou leží na jednom místě i tři dny bez povšimnutí. A to je signál po tebe! Máš si jeden z těch prstenů "nenápadně" vypůjčit, zajít s ním ke klenotníkovi a koupit zásnubák, popřípadě alespoň nechat změřit obvod toho prstenu, abys ten zásnubák v brzké době koupit mohl.


2. Začala očividně pečovat o své nehty

Jsou holky, které mají nehty a celkově ruce upravené neustále, u nich tahle změna moc poznat nebude. Pokud ovšem tvoje přítelkyně z ničeho nic opečovává kůžičku, chodí na manikúru a třeba si poprvé v životě lakuje nehty, je to jasné. Jak by asi vypadal prstýnek na prstu s okousaným nehtem, že.


3. Mluví o šutrech

Najednou je přebornice na drahé kameny. Ne, pravděpodobně nepropadla gemologii. Pokud na ní už jdou vidět i symptomy 2. bodu, tak se její barva laku nápadně podobá barvě kamenu, o kterém tolik mluví. Opět signál po tebe - jop, přesně tenhle kámen na tom zásnubáku musí být!


4. Ví velikost svého prstu

I když nikdy nenosila žádný prstýnek, tak ví, že její prsteníček má obvod 55mm. Dokonce i můžeš zjistit, jak to ví. Najednou se po bytě povalují podivně označkované provázky a pravítka. Pravděpodobně si pomocí toho již svůj prsteníček změřila. No, a protože už to ví ona, tak se ti to nějak nenápadně snaží vnutit. Občas, když zapneš její počítač, najdeš v záložkách vyplněný formulář, kde je toto číslo vyplněno. Nebo tam najdeš návod na to, jak se "podomácku" dá obvod prstu zjistit. Prostě se snaží zajistit, aby se k tobě tyto informace dostaly. Velikost jejího prsteníčku tedy ví jak obě její sestry, tak její kamarádka a dokonce i její babička. To jen tak - kdy ses jich někdy potřeboval nenápadně zeptat.


5. Už má seznam hostů

Když náhodou přijde na téma "svatba", třeba jen u známých, tak má jasno v tom, koho by na svatbu pozvala ona a koho by naopak opravdu nepozvala. V tom lepším případě. V tom horším případě má ve svém nočním stolku celý seznam včetně zasedacího pořádku.


6. Blbě se usmívá, když se jí někdo ptá, kdy bude svatba

Zatímco ty o svatbě asi ani ještě neuvažuješ a z otázek "kdy bude svatba" se stále úspěšně vykrucuješ, tak tvoje přítelkyně se najednou vykrucovat přestává. Místo toho se začíná při každé takové otázce jen blbě tlemit. Z neutrálního "někdy možná jo" se stává trochu méně neutrální "možná už brzy". Nebo jen výmluvné mlčení.


7. Obhlíží šaty

Jen tak, z ničeho nic, vyrukuje s tím, že se dívala na to, kolik stojí šaty jako takové a kolik stojí jejich půjčení. Kritizuje, že "to jsou teda zloději, když chtějí za blbé šaty na tři dny půjčení deset tisíc". Jak to ví? A vůbec, jakto, že má najednou takový přehled, kolik co stojí? Jednoduše, sleduje všelijaká fóra, dívá se na internetu a pomalu zjišťuje nejenom to, co kolik stojí, ale hlavně to, co se jí líbí. Vytřibuje si svůj vkus a začíná mít jasno, co se jí líbí a co ne. A pomalu zjišťuje, co by si chtěla obléct na svůj velký den. Smutné je, že tím se to pro tebe stává asi definitivní, v téhle fázi se už snad ani utéct nedá, prostě si to nechal dojít příliš daleko.


8. Zklamání z romantické večeře

Doteď pokaždé, když jsi ji vzal na romantickou večeři nebo romantický výlet, byla naprosto nadšená. Teď je také nadšená, ale i tak vidíš na konci večeře v jejich očích nepatrný náznak mírného zklamání. Pak se otřepe a zase dobré. Pokud jsi opravdu pozorný, tak zjistíš, že celou romantickou večeři si mne prsteníček, objednává si víno a když vstaneš a jdeš na záchod, tak si významně prohlíží tvé kapsy. No, a když pak zmíníš, že byste si mohli objednat dezert, tak téměř vyletí nadšením do vzduchu. A když se pořád k ničemu neschyluje, tak pro jistotu rozkrajuje a rozžvýkává dezert velmi VELMI pomalu, přece jenom, kdo by si chtěl vylomit zub o zásnubní prsten, že jo.


9. Nacházíš papíry popsané tvým příjmením

Tvoje partnerka si pravděpodobně cvičí, jak by se po svatbě podepisovala. Tahle fáze vztahu většinou přichází asi tak v prvním měsíci vztahu - především pubertálního vztahu (většina patnáctiletých dívek má jasno, jak by se podepisovala, asi tak tři týdny před tím, než s dotyčným vůbec začnou chodit) - no, a pak ve chvíli, kdy žena už očekává žádost o ruku.


10. Google ví všechno

A facebook taky. Každopádně když na jejím počítači otevřeš třeba právě ten facebook, vypadne na tebe naprosto zacílená reklama - prstýnky, šaty, svatební kytice, ... Nejenom proto, že se "občas" někde na něco takového dívá, ale také proto, že facebook dobře zná jak její věk tak to, jak dlouho už je "ve vztahu". Ve vztahu s tebou. Už je prostě čas.



Další články, které by vás mohly zajímat:



Seriál "Vztah s Vietnamcem":



Komentáře

Oblíbené příspěvky