Trička s vlastním motivem

Možná patříte k těm, kteří do vínku moc manuální zručnosti nepobrali, a když už si chcete něco vyrobit, tak zjistíte, že na to nemáte ani čas ani materiál. Nebo jste fanoušek vtipných nápisů a obrázků, ale když už jdete do obchodu, tak když už najdete motiv, který by se vám líbil, tak dané tričko mají v nemožné barvě nebo střihu. Prostě není nad to si barvu, střih, nápisy a obrázky určit sám - a právě to nabízí internetový obchod www.shirtinator.cz.


Nejen, že si zde můžete vyrobit vlastní tričko, tyto stránky nabízí mnohem více možností - můžete si vytvořit i vlastní tílka, mikiny, tepláky, kraťasy, šaty či spodní prádlo. Trička s potiskem mohou být také dobrým dárkem, protože pokud si nevyberete z nabízených motivů, můžete si vlastní motiv nahrát z počítače - není tedy problém nechat si na tričko natisknout třeba fotografii. Potisk triček provádějí různými tiskovými technologiemi - flexem, flockem, sublimací, transferem i digitálním potiskem.

Za sebe můžu říct, že mě tato stránka nadchla. S shirtinator creatorem se dobře pracuje, vše je jasné a přehledné. Při tvoření trička rovnou vidím, kolik bude výsledný produkt stát a nemusím to nikde složitě hledat. Motivy si mohu nahrát z počítače, stejně tak si můžu vymyslet vlastní text. Potisk mohu přidávat nejen na přední stranu, ale také například na rukávy, na zadní stranu a u mikin třeba i na kapuci. Také se mi líbí možnost vytvoření originálního dárečku, třeba zástěry s fotografií, podložky pod myš nebo puzzlí. Je zde veliký výběr toho, na co všechno se dá tisknout. Při objednání více zboží nabízejí množstevní slevu, proto si myslím, že je to dobrá volba i pro různé sportovní (a jiné) týmy. A při nákupu nad 500kč máte poštovné zdarma. Za mě tedy shirtinator dostává palec nahoru:).

Komentáře

Oblíbené příspěvky