Člověk online-hry-hrající

Jedná se o zvláštní druh člověka, z 99% procent muže, který se řídí úplně jinými biorytmy a jinými životními cykly. Pokud se vám stane, že se TOHLETO COSI ocitne u vás doma, je dobré vědět, jak to poznat a jak se k tomu chovat.

Pokud se rozhodnete si člověka online-hry-hrajícího pořídíte, neděste se, pokud zjistíte, že má nastavený budík na tři ráno. Není to znak pomatení, to jen proběhne nějaký důležitý match. Online hry, jak už název napovídá, běží "imrvére", člověk online-hry-hrající nesmí tedy nic prošvihnout. Pokud si najde i podobné přátele, je možné, že společně budou pracovat na směny, aby se trochu vyspali. Člověk online-hry-hrající ale moc spánku nepotřebuje, zvláště pak v noci ne. Pokud ho přistihnete, že spí, mnohem pravděpodobněji to bude přes den.

Pokud je člověk online-hry-hrající právě v akci, musíte přepnout na primitivní druh komunikace. Váš protějšek totiž nyní odchytává pouze dvě první a dvě poslední slova ve vašem monologu, navíc pokud ty první dvě slova nebudou pro něho nijak zvlášť zajímavá, do tří vteřin je zapomene. Pokud mu tedy řeknete: "Poslyš miláčku, vím, že teď máš asi hodně práce, ale v kuchyni praskla voda, už půl hodiny se tu pitomou trubku snažím něčím ucpat, ale nefunguje to, pravděpodobně vytopíme celý barák, tak už by si konečně mohl vstát od toho počítače a něco s tím udělat, začínám přemýšlet nad tím, že ti ten krám vyhodím z okna, pokud budeš nadále dělat, že je všechno vpohodě," slyší jen "Všechno vpohodě". Správně tedy musíte říct: "Praskla voda". Počkat na odpověď. "Vytopíme barák". Počkat na reakci.

Dalším důležtým bodem je NEDRCAT. Obcházejte svou partnerskou jednotku véélkým obloukem. Má citlivost myši nastavenou tak, že kdybyste do něho jen trošku šťouchli, pak kurzor pravděpodobně rozbije monitor, přeletí pokoj a vypadne z okna. Pokud se nechcete zpovídat z hříchu (váš miláček to nazve "ty jsi mě zabila"), dejte si pozor. A ano - kurzor je ta malá šipečka.


Člověka online-hry-hrajícího můžeme rozdělit podle těleské konstituce na dva poddruhy: jsem-samá-kost a nevidím-si-na-špičky.

Člověk jsem-samá-kost má pravou ručičku přirostlou k myši a levou ke klávesnici - nemá tedy jakoukoli možnost se pořádně najíst. Pokud se rozhodnete pořídit si ho domů, musíte se o něj pořádně starat. Jídlo mu musíte donést přímo před nos, nejlépe ho musíte i nakrmit. Co se dá dělat, vždyť jsem vám už vysvětlila, že on nemá šanci se nakrmit sám. Pokud se v jeho životě neobjeví žena, pak má tendenci jíst jenom jednou denně, většinou v noci. Přežívá na plechovnkách redbulu a kafi.

Člověku nevidím-si-na-špičky ještě ruce k hardwaru nepřirostly. Zato mu přirostl zadek ke křeslu, není tedy schopen si zajít něco uvařit nebo připravit. Jeho strava tedy sestává z redbulu, chipsů, křupek, čokolády, buráků a pizzy. Hodně chipsů a hodně pizzy. Narozdíl od jsem-samá-kost potřebuje k tomu, aby se dokázal soustředit, něco žvýkat. Tento poddruh neustále přežívá v jakémsi stádiu hibernace, nespotřebuje tedy na svůj provoz skoro žádnou energii. Dokáže stejně jako jsem-samá-kost celé hodiny sedět bez hnutí, přičemž však dokáže běžet na spořící režim.

Oba dva poddruhy mají tendenci v nepravidelných intervalech vykřikovat sprostá (nejčastěji anglická) slova, nadávat dvouhlavým jednorožcům a jednookým trolům, případně práskat do stolu - v méně případech hlavou. Nevzrušujte se, neumírá, nemá epileptický záchvat. Na nic se neptejte. Pokud se zeptáte, je možné, že budete zavaleny hromadou nesrozumitelných slov, na které byste pořebovaly přinejmenším výkladový slovník. A ještě se budete muset tvářit chápavě a projevit lítost (i když vlastně ani nevíte nad čím).

A v žádném, ale v OPRAVDU ŽÁDNÉM případě před svou na počítači závislou jednotkou nevyslovujte, že je to "jenom hra". Tohle totiž zavání přinejmenším rozchodem:-D.

Komentáře

Oblíbené příspěvky